De Renoforce aanpak

01 Conceptbepaling

Samen met onze projectleider en/of interieurspecialist luisteren we tijdens een eerste gesprek niet alleen naar jouw wensen en dromen, maar gaan we meteen ook de haalbaarheid na in functie van budget en technische beperkingen. Al vrij snel kunnen wij, door onze jarenlange ervaring en expertise, hier reeds een eerste indicatie meegeven. Dit alles stelt ons in staat om bij een tweede afspraak een grondige offerte en aanpakplan voor te stellen. Wij maken er steevast een erezaak van dat er achteraf geen verrassingen zijn en dat de opvolging verloopt volgens planning en afspraken.

02 Afbraak & strippen

Bij ons geen halve werken. Wij koppelen alle leidingen af, verwijderen kabels en verlichting, breken muren, plafonds, ramen, deuren, vloeren en chape uit. Kortom, indien nodig zetten wij alles onberispelijk casco. Je kan er van op aan dat de werf ten allen tijde proper wordt gehouden door correct sorteren in respectievelijke containers en finaal alles op te kuisen.

03 Technieken

Doordat wij alle technische profielen in huis hebben en geen beroep moeten doen op derden, plaatsen we vlot alle leidingen voor water, gas en elektriciteit en dit zonder hiaten in de planning.

04 Constructie

Van chape tot plaatsen van poutrailles, vals plafond, ramen en deuren tot afwerking naar gordijnbakken, bevloering naar eigen keuze, stijlwanden, zelfs de volledige installatie van keuken en badkamer. Renoforce doet werkelijk alles met jouw eigen dedicated team.

05 Afwerking

Bij Renoforce werken we graag af tot het laatste detail. Alle schilder en decoratiewerken tot terugplaatsen van meubilair om te eindigen met onze professionele kuisploeg die uw project finaal spik en span oplevert.

Stel je vraag aan Renoforce